Viejas Casino & Resort kanggo entuk manfaat saka Solusi Tech OPTX
toto

Viejas Casino & Resort kanggo entuk manfaat saka Solusi Tech OPTX

Award-menang casino platform Intelligence online OPTX wis mlebu kemitraan karo Viejas Casino & Resort , Resor basis tanah misuwur adhedhasar ing Southern California, kang saiki bakal entuk manfaat saka lunak streamlined lan solusi kanggo ngatur aktivitas dina-dina.

OPTX Dadi Penyedia Solusi Paling Anyar kanggo Viejas Casino & Resort Hk Prize
Viejas Casino & Resort bakal duwe akses menyang sawetara fitur perusahaan, kalebu slot , slot AI, Slot Dispatch, Player Development AP, Nyambung, lan Player Development produk sing bakal bantuan Ngartekno nambah operasi property.

Property general manager Jim Wild wis tampi kesempatan kanggo karya karo OPTX lan wis menehi rinci tambahan apa perusahaan digawe partner sampurna kanggo casino. Wild ngandika sing tim ing Viejas Casino terus-terusan ing jaga kanggo nambah pengalaman customer lan nawakake pemain anyar lan macem cara kanggo seneng.

Ing wektu sing padha, properti kasebut uga kasengsem kanggo nambah bathi lan kinerja sakabèhé. Ana “Nilai operasional sing ditetepake kanthi apik” sing produk OPTX nggawa menyang properti kasebut, ujare Erich Hans , Viejas CFO. Antarane efisiensi operasional, ketangkasan bisnis, lan sistem siji kanggo macem-macem departemen.

Iki bakal nyebabake integrasi lan konsolidasi operasi sing luwih apik ing tingkat manajemen sing nerjemahake menyang properti saben dina sing dioptimalake, tambah Hans, ujar:

Bisa ngganti sawetara sistem operasi karo siji platform terpadu persis apa kita needed kanggo nggawe pancasan cerdas lan cepet industri game cepet Pragmatic Play mbutuhake.

Erich Hans , CFO lawas
Tim slot bakal entuk manfaat banget saka solusi Dispatch OPTX, ngandika Dennis Woods, VP saka operasi slot ing properti.

Nggunakake Data kanggo Nggawe Wawasan Bisnis sing Perlu
Kangge, co-CEO OPTX Brooke Fiumara uga seneng karo kesempatan kanggo karya karo salah siji saka pimpinan ing industri casino ing Amerika Utara. Iku luwih saka mung data mentah, Fiumara ngandika, arguing sing produk OPTX nawakake fungsi kanggo operator kanggo kasil pengaruhe.

“We are bungah kanggo tim Viejas kanggo nemu kauntungan OPTX,” Fiumara rampung, komentar ing partner. OPTX minangka solusi sing kuat kanggo properti adhedhasar tanah ing Amerika Serikat lan ngluwihi amarga mbantu nggawe Togel SDY rekomendasi sing bisa ditindakake kanggo operator casino lan nuntun supaya entuk asil sing luwih apik nalika nggunakake penawaran unik dhewe.

Apa sing digawa OPTX yaiku wawasan bisnis sing jero sing mbantu nuntun properti menyang asil sing dikarepake kanthi “ora ana pemain sing bisa ditindakake,” tambah OPTX.